Consiliul Director al Gloriei Bistrita a decis ca in numele clubului nu mai au voie sa vorbeasca, de acum incolo, decat presedintele Jean Padureanu, antrenorul Ioan Ovidiu Sabau si vicepresedintii, principalul vizat de aceasta hotarare fiind Ioan Hor
Consiliul Director al Gloriei Bistrita a decis ca in numele clubului nu mai au voie sa vorbeasca, de acum incolo, decat presedintele Jean Padureanu, antrenorul Ioan Ovidiu Sabau si vicepresedintii, principalul vizat de aceasta hotarare fiind Ioan Horoba, directorul sportiv al echipei ardelene. "Dupa o intensa dezbatere ce a condamnat practica de pana acum, Consiliul Director a hotarat ca purtatori de cuvant ai ACF Gloria 1922 sa fie investiti numai presedintele Jean Padureanu, vicepresedintii si antrenorul Ioan Ovidiu Sabau", se arata intr-un comunicat semnat de "Tata Jean". Oficial, bistritenii neaga ca masura are ca scop limitarea luarilor de pozitie ale lui Horoba. "M-am saturat sa apara fel de fel de neadevaruri despre Gloria Bistrita, spuse de unul sau de altul. Am decis ca de acum incolo, pot sa vorbeasca in numele clubului doar patru persoane: vicepresedintele Vasile Moga, Ioan Ovidiu Sabau, noul ofiter de presa, Adrian Manarca si eu. Nu am nimic personal cu Ioan Horoba, nu vrem sa-l mazilim, dar cred ca este mai bine ca el sa se ocupe mai mult de functia pe care o detine (n.r. director sportiv), decat sa dea declaratii la presa", a spus ieri Jean Padureanu pentru NewsIn. Seful Bistritei a admis ca decizia i-a apartinut in intregime, iar prin afirmatiile de mai sus arata clar ca a fost deranjat de unele luari de pozitie ale lui Horoba. Directorul sportiv al Gloriei a facut saptamana trecuta declaratii despre situatia de la Cluj, afirmand ca Dorinel Munteanu a facut greseala de a cere mai multi bani intr-un moment in care rezultatele sale nu erau tocmai convingatoare. Cum Gloria si CFR se afla in relatii mai mult decat cordiale, este posibil ca oficialii clujeni sa se fi suparat pentru aceste dezvaluiri, care vizau problemele lor interne, insa Horoba a fost chestionat pe marginea acestui subiect pentru ca se vorbea mult de trecerea lui Sabau la carma echipei patronate de Arpad Paszkany. Desi bistritenii nu au probleme de comunicare cu mass-media, fiind vazuti ca un club linistit si fara probleme, Consiliul Director al Gloriei a mai luat ieri si alte decizii legate de imaginea gruparii. Astfel, s-a mai stabilit ca Vasile Moga, director de marketing, se va ocupa de organizarea regulata a conferintelor de presa. Sefii Bistritei au salutat decizia lui Sabau de a continua alaturi de Gloria cel putin pana la iarna, asigurandu-l pe tehnician ca ii vor asigura conditii pentru ca echipa sa incheie turul de campionat pe unul dintre primele opt locuri ale clasamentului. Consiliul Director a mai aprobat demararea lucrarilor de instalare a sistemului de supraveghere video a tribunelor, reamenajarea spatiilor de sub tribune, achizitionarea agregatelor necesare lucrarilor de intretinere a gazonului si stabilirea bugetului pentru anul viitor. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.