Aproape 100 de spectatori au asistat duminica seara la primul antrenament efectuat la Cluj, cu CFR, de Cristiano Bergodi, noul tehnician al gruparii ardelene. Tribunele din Parcul Rozelor, unde s-au antrenat fotbalistii de la CFR, au fost aproape pli
Aproape 100 de spectatori au asistat duminica seara la primul antrenament efectuat la Cluj, cu CFR, de Cristiano Bergodi, noul tehnician al gruparii ardelene. Tribunele din Parcul Rozelor, unde s-au antrenat fotbalistii de la CFR, au fost aproape pline. Fanii au venit sa-l vada pe Bergodi, care, la finalul sedintei de pregatire, s-a fotografiat cu mai multe grupuri de simpatizanti. Antrenamentul condus de Bergodi a durat doua ore, timp in care explicatiile italianului erau traduse de Renzo Russo, prietenul si impresarul fostului fotbalist de la Lazio. Conform presedintelui executiv al lui CFR, Iuliu Muresan, Russo urmeaza sa primeasca o functie administrativa in cadrul clubului. La finalul antrenamentului, Bergodi a declarat ca nu vrea sa-si bulverseze jucatorii cu schimbari radicale. "Nu vreau sa fac multe schimbari. Vom face totul cu calm, sa nu-i bulversam pe jucatori. Chiar daca sunt adeptul sistemului 4-4-2, deocamdata vom continua sa jucam 4-2-3-1", a spus Bergodi, care a adaugat ca a gasit echipa bine pregatita. Italianul a facut o comparatie cu FC National, echipa pe care a pregatit-o anul trecut. "Cu tot respectul pentru FC National, unde am avut anul trecut un grup unit, la CFR am jucatori mai valorosi. Obiectivul nostru ramane cel stabilit inaintea inceperii campionatului: locurile 1-4 si castigarea Cupei Romaniei. Nu incerc sa-mi fac planuri pentru meciurile cu Steaua, Dinamo si Rapid, pe care le vom disputa in urmatoarele saptamani. Se poate intampla sa iti faci planuri sa iei noua puncte si iei unul", a declarat Bergodi. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.