Top modelul britanic Kate Moss doreste sa faca un copil cu iubitul ei Pete Doherty, solistul trupei Babyshambles, in incercarea de a-l convinge pe acesta sa stea departe de droguri, informeaza sky.com. Doherty, in varsta de 27 de ani, are deja un fiu
Top modelul britanic Kate Moss doreste sa faca un copil cu iubitul ei Pete Doherty, solistul trupei Babyshambles, in incercarea de a-l convinge pe acesta sa stea departe de droguri, informeaza sky.com. Doherty, in varsta de 27 de ani, are deja un fiu cu cantareata Lisa Moorish, in timp ce Moss, in varsta de 32 de ani, are o fetita, Lila, in varsta de 4 ani. Conform publicatiei Sunday Mirror, top modelul i-a spus unei prietene: "Il iubesc (pe Pete n.r.) si stiu ca, in ciuda tuturor defectelor lui, imi voi petrece restul vietii cu el. (...) Mai vreau si ca fiica mea Lila sa aiba un frate sau o sora. Pete trebuie sa stea departe de droguri. Si singura cale sa se intample acest lucru este ca el sa fie cu mine tot timpul", a adaugat Moss. Trupa lui Doherty, Babyshambles, a anulat ultimele cinci concerte din cadrul turneului in Marea Britanie din cauza problemelor lui Doherty. Explicatia oficiala data de membrii trupei este ca acesta sufera de "epuizare". Conform publicatiei Sunday Mirror, Moss s-a gandit sa-i dea un ultimatum lui Doherty, cerandu-i sa aleaga intre ea si trupa, dupa ce a descoperit ca artistul a inceput sa consume din nou cocaina.
Moss si Doherty, in varsta de 27 de ani, s-au cunoscut in 2005, la petrecerea pentru ziua de nastere a top modelului, dar s-au despartit dupa ce in presa au aparut fotografii ale acesteia prizand cocaina. Kate, in varsta de 32 de ani, a urmat un tratament de dezintoxicare si i-a cerut si lui Pete sa faca acelasi lucru. Cantaretul a renuntat dupa doar cateva zile si atunci Moss a luat hotararea sa-l paraseasca.
Presa internationala speculeaza faptul ca cei doi s-ar putea casatori in cateva saptamani. Copil teribil al rockului, Pete Doherty a fost dat afara de fosta lui trupa, The Libertines, din cauza problemelor cu drogurile. Arestat de cateva ori pentru posesie si consum de droguri de mare risc, Doherty a hotarat in urma cu putin timp sa se interneze intr-o clinica de dezintoxicare pentru a scapa de acest viciu.
Kate Moss s-a intors in forta in lumea modei, fiind prezenta in reclamele pentru colectiile de toamna ale multor case de moda si pe copertele unor prestigioase reviste, la nici un an dupa ce a fost implicata in scandalul legat de droguri. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.