Dorinel Munteanu a declarat ieri ca este decis sa nu renunte la cariera de jucator, chiar daca nu va mai putea evolua in aceasta toamna, dupa ce a plecat de la CFR Cluj la FC Arges. Conform regulamentului, un fotbalist nu are voie sa joace la doua ec
Dorinel Munteanu a declarat ieri ca este decis sa nu renunte la cariera de jucator, chiar daca nu va mai putea evolua in aceasta toamna, dupa ce a plecat de la CFR Cluj la FC Arges. Conform regulamentului, un fotbalist nu are voie sa joace la doua echipe intre doua perioade de transferari. "Daca nu se gasesc solutii, nu mai joc si gata! Daca nu voi fi lasat sa joc, voi reveni mai repede. Daca nu, ne revedem pe teren in 2007. Nu mi-am incheiat conturile cu echipa nationala", a precizat ieri noul tehnician al lui FC Arges. Totusi, Dorinel va avea probleme, pentru ca CFR Cluj a anuntat ieri ca va depune doua memorii la FRF, unul impotriva jucatorului Munteanu si celalalt impotriva antrenorului, contestand plecarea acestuia la Pitesti. Conform unei clauze din contractul de tehnician al lui Dorinel, acesta trebuie sa plateasca 200.000 de euro in cazul in care vrea sa rupa intelegerea de antrenor, iar FC Arges a recurs la angajarea sa ca manager general, pentru a nu plati acesti bani. Ca jucator, Munteanu nu are nici o clauza, astfel ca nu poate pleca la alta echipa, fiind obligat sa evolueze pentru CFR Cluj sau sa suporte sanctiuni pentru nerespectarea intelegerii. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.