Camilla Parker Bowles (foto 5), mama vitrega a printului Harry, al treilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, si Chelsy Davy (2), iubita acestuia, au fost plasate pe lista celor mai puternice zece persoane blonde din lume, realizata de
Camilla Parker Bowles (foto 5), mama vitrega a printului Harry, al treilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, si Chelsy Davy (2), iubita acestuia, au fost plasate pe lista celor mai puternice zece persoane blonde din lume, realizata de o prestigioasa revista britanica, informeaza dailymail.co.uk. Lista va aparea in editia din luna noiembrie a revistei Tatler, "Biblia" inaltei societati britanice. "Blondul este culoarea succesului. Pe aceasta lista nu o sa gasesti nici o persoana stupida si singurul lucru care le ameteste pe aceste celebritati este succesul", se arata in articolul care insoteste acest top. Camilla Parker Bowles, sotia printului Charles, primul in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-a situat pe locul al saselea in topul celor mai puternice persoane blonde din lume. "Este dovada vie a faptului ca blondele obtin intotdeauna ceea ce vor", a comentat revista, facand aluzie la lunga ei relatie cu printul de Wales. "O tipa sexy si echilibrata, Camilla a fost intotdeauna o blonda joviala, mai mult un labrador auriu decat un ogar afgan", se adauga in aceeasi revista.
Elisabeth Murdoch pe locul I
Iubita printului Harry, Chelsy Davy, blonda in varsta de 20 de ani originara din Africa de Sud, s-a situat pe locul al doilea in acest top. "Chelsy a dovedit ca are doua mari calitati - arata bine si petrece din greu", spune revista, adaugand ca frumoasa blonda este "noua imagine a regalitatii". Lider in topul celor mai puternice blonde este Elisabeth Murdoch (1), fiica mogulului media Rupert Murdoch, fiind "cea mai puternica blonda din sala de consiliu". Pe locul al treilea in acest top realizat de revista Tatler s-a situat sotia magnatului modei Philip Green, Christina (3), cea mai bogata blonda din Marea Britanie. Pe locul al cincilea se afla Lily Donaldson, top modelul care "are sangele rece al lui Kate Moss, dar nimic din stilul grunge". Actrita Sienna Miller (6) s-a situat pe locul al saptelea in topul celor mai puternice blonde datorita "statutului ei de simbol al stilului". Fosta insotitoare de bord Irina (4), sotia miliardarului Roman Abramovici, proprietarul clubului Chelsea, s-a situat pe locul al zecelea. Printre atatea femei puternice s-a strecurat si un barbat blond, Nick Rhodes, membru al trupei Duran Duran. Acesta s-a situat pe locul al optulea in acest top pentru ca este o "bomba enigmatica din centrul vartejului pop", si una dintre cele mai invitate persoane la petrecerile exclusiviste din Londra.
Revista a realizat si o lista a persoanelor "care au dat un renume prost blondului": Ulrika Jonsson, Paris Hilton si Peaches Geldof. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.