Ziua Mondiala a Postei, sarbatorita pe data de 9 octombrie, este marcata la Muzeul National Filatelic prin expozitia filatelica temporara "Scrisoarea, de la expeditor la destinatar", informeaza un comunicat al Companiei Nationale Posta Romana (CNPR).
Ziua Mondiala a Postei, sarbatorita pe data de 9 octombrie, este marcata la Muzeul National Filatelic prin expozitia filatelica temporara "Scrisoarea, de la expeditor la destinatar", informeaza un comunicat al Companiei Nationale Posta Romana (CNPR). Printre piesele expuse se numara o carte postala din Paris din anul 1883, expediata prin posta pneumatica, un procedeu postal rar, o scrisoare expediata de la Bucuresti la Craiova in anul 1871, cu diligenta, sau scrisori expediate prin rachete. De asemenea, pot fi admirate timbre care ilustreaza servicii postale in cele mai neobis-nuite locuri, precum posta in desert sau posta cu barca pe fluvii. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.