Intrat in dizgratie in Ghencea, unde nu mai este dorit de patronul Gigi Becali, mijlocasul Gabriel Bostina este principala tinta vizata de olteni pentru un transfer din iarna, alaturi de atacantul bistritean Sandu Negrean. Parcursul Universitati

Intrat in dizgratie in Ghencea, unde nu mai este dorit de patronul Gigi Becali, mijlocasul Gabriel Bostina este principala tinta vizata de olteni pentru un transfer din iarna, alaturi de atacantul bistritean Sandu Negrean.

Parcursul Universitatii din primele zece etape ale Ligii I l-a convins pe patronul Adrian Mititelu de necesitatea intaririi urgente a lotului. Intentionand sa aduca mai multi jucatori cu experienta, care sa echilibreze tineretea si naivitatea actualilor fotbalisti, acesta si-a indreptat deja privirile catre stelistul Gabriel Bostina si catre bistriteanul Sandu Negrean.

BUGET. Primul nume pe lista oltenilor este mijlocasul stanga Gabriel Bostina. Intrat intr-un prelungit con de umbra la Steaua, unde este contestat aproape dupa fiecare meci de Gigi Becali, fotbalistul, care acum castiga 120.000 de euro pe sezon, ar putea parasi gruparea din Ghencea in iarna, in cazul unei oferte mai avantajoase. ""La iarna sunt dispus sa dau si trei milioane de euro pentru transferuri. Daca Stefan Stoica imi va cere 17 jucatori, atatia am sa-i aduc. Ne trebuie cativa fotbalisti cu experienta, langa care sa creasca actuala echipa, pentru ca apoi sa putem urca catre varf"", a comentat Adrian Mititelu. Pentru moment, insa, Bostina nu s-a decis daca va pleca la Universitatea, intentionand sa aiba o discutie clara cu antrenorul Cosmin Olaroiu si cu managerul general Mihai Stoica la finalul
turului.

STRATEGIE. Un alt fotbalist vizat de olteni este atacantul bistritean Sandu Negrean, pe care Stefan Stoica il doreste titular in ofensiva Universitatii, alaturi de proaspat refacutul Florin Costea. ""Nu pot sa spun despre cine este vorba, dar toti jucatorii care se afla pe lista noastra au fost contactati si acum asteptam sa vedem la ce rezultat putem ajunge. Nu am nevoie de 17 jucatori, ci doar de 3-4 fotbalisti cu experienta. Cred ca este suficient pentru a face o formatie competitiva. Voi miza in continuare pe tineretea jucatorilor, dar este nevoie de cativa jucatori mai maturi, care sa fie capabili sa stranga grupul in jurul lor"", a afirmat antrenorul principal al craiovenilor, Stefan Stoica. Craiovenii ar intentiona sa-l aduca in Banie si pe portarul Calin Albut, de la Gloria Bistrita, pentru a-i crea concurenta pe post titularului Mircea Bornescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.