Cum poti decora un perete? Sa-l vopsesti? Sa-l tapetezi? Sa-l plachezi cu piatra? Si ce culori sa alegi? Va prezentam trei solutii ingenioase si simple, ""in voga"" pe alte meleaguri Vopselurile lavabile si superlavabile, cu

Cum poti decora un perete?
Sa-l vopsesti? Sa-l tapetezi?
Sa-l plachezi cu piatra? Si ce culori sa alegi? Va prezentam trei solutii ingenioase si simple,
""in voga"" pe alte meleaguri

Vopselurile lavabile si superlavabile, cu efecte speciale policromatice, sidefate, satinate sau matasoase; tencuielile decorative care mai de care; tapetul din hartie, vinil sau materiale textile; tablourile, sunt doar o mica parte din arsenalul de posibilitati la indemana pentru aplicarea unui ""tratament de infrumusetare"" asupra peretilor. Va prezentam altele trei, foarte interesante.
Printuri adezive
O prima solutie pe care am ales sa o prezentam sunt printurile adezive. Dintre temele reproduse de acestea, de mare efect sunt cele inspirate de arta pop, cu forme viu colorate, ce redau intr-o maniera inedita tot felul de personaje, obiecte sau situatii. Te duce cumva cu gandul la desenele animate si la abtibilduri.
Sistemele de rafturi

Modelele ingenios proiectate de rafturi si, ceea ce este foarte important, flexibile pentru a putea fi recompuse atunci cand se doreste o schimbare, sunt o alta propunere. Doua modele de sisteme de rafturi ne-au atras atentia. Unul dintre ele este simplu, constituit din placi dreptunghiulare din lemn, imbinate simetric sau nu, cu un aspect asiatic (poate si din cauza asemanarii sistemului cu literele chinezesti). Celalalt model este concentrat pe ideea ca totul se poate transforma. O idee ingenioasa, inspirata de un traditional joc chinezesc, compus din sapte figuri geometrice care printr-o anumita alaturare compun un patrat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.