Bulgaria a reusit sa obtina un egal, scor 1-1, in meciul de la Sofia cu Olanda si ramane cu mari sanse de calificare la Euro 2008. Desi au deschis scorul (M. Petrov, dupa o cursa excelenta pe dreapta) si au mai avut ocazii, bulgarii au tremurat serio
Bulgaria a reusit sa obtina un egal, scor 1-1, in meciul de la Sofia cu Olanda si ramane cu mari sanse de calificare la Euro 2008. Desi au deschis scorul (M. Petrov, dupa o cursa excelenta pe dreapta) si au mai avut ocazii, bulgarii au tremurat serios pentru un punct, in conditiile in care olandezii, care au egalat prin Van Persie, au avut doua bare si inca doua goluri anulate (la acelasi Van Persie - unul corect, pentru ofsaid, altul eronat, pentru fault in atac). Mai mult, Van Basten, selectionerul Olandei, nu a putu conta pe cateva vedete (Van Nistelrooy, Van Bommel, Van der Vaart; Kuyt s-a accidentat in minutul 12), in timp ce Stoicikov, selectionerul bulgarilor, l-a fortat pe Berbatov, abia refacut dupa o accidentare. Intr-un alt meci al grupei, Slovenia a trecut cu 2-0 (goluri Novakovic si Koren, ambele in prima repriza) de Luxemburg si a bifat primele puncte in actualele preliminarii. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.