Razvan Corneteanu a anuntat oficial ieri ca renunta la functia de director executiv al diviziei Ziare Bulevard si Sportive din trustul Ringier Romania. Conform unor surse din Ringier, in acest moment se poarta discutii intre conducerea trustului
Razvan Corneteanu a anuntat oficial ieri ca renunta la functia de director executiv al diviziei Ziare Bulevard si Sportive din trustul Ringier Romania.

Conform unor surse din Ringier, in acest moment se poarta discutii intre conducerea trustului si Corneteanu in vederea gasirii celor mai buni termeni pentru ambele parti de incheiere a contractului.
LONGEVITATE. Dupa 13 ani ca angajat al Ringier Romania, Razvan Corneteanu a ajuns la concluzia ca a venit timpul unei schimbari, dupa cum precizeaza intr-un e-mail trimis colaboratorilor sai. Corneteanu a mentionat ca, momentan, isi doreste sa se odihneasca, desi s-a speculat ca va ocupa o pozitie foarte inalta la trustul de presa Adevarul al lui Dinu Patriciu. In plus, el spune ca a fost deranjat de unele decizii gresite luate in ultima vreme de managementul superior al Ringier. Demisia lui Corneteanu survine la scurt timp dupa ce sase membri ai echipei extinse de conducere au decis sa paraseasca Ringier. (C.O.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.