Noul procuror general al Parchetului Instantei Supreme, Laura Codruta Kövesi (foto), la doar cateva zile de la instalarea oficiala in functie, a purces la primele schimbari de ""resursa umana"". Potrivit unor surse judiciare, primii pe
Noul procuror general al Parchetului Instantei Supreme, Laura Codruta Kövesi (foto), la doar cateva zile de la instalarea oficiala in functie, a purces la primele schimbari de ""resursa umana"".

Potrivit unor surse judiciare, primii pe lista eliminarilor sunt chiar consilierii procurorului general, Kövesi dorind sa-si aduca propriii sfatuitori. Cele trei persoane vizate sunt Monica Serbanescu, Ovidius Paun si ex-procurorul general transformat in consilier, Ilie Botos. Acesta din urma a demisionat insa inainte de instalarea lui Kövesi, iar Paun a inaintat cererea de pensionare. Monica Serbanescu ar fi vrut sa-si ia concediul pe care si l-a tot amanat in ultimii doi ani, dar, potrivit surselor noastre, Kövesi nu i-ar fi ingaduit pentru a nu bloca postul. Pana la inchiderea editiei, Laura Kövesi nu a putut fi gasita pentru a confirma. (Violeta Fotache)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.