Aflat in silenzio-stampa dupa meciul din Albania, Adrian Mutu este foarte afectat de tratamentul la care a fost supus in Ghencea, pe finalul partidei cu Belarus, iar unele surse dezvaluie ca el se gandeste la retragerea din echipa nationala.

Fotbalistul Fiorentinei se afla in aceste zile intr-o mare dilema, ezitand sa anunte o decizie concreta, iar foarte multi apropiati insista pentru ca el sa treaca peste acest incident si sa onoreze in continuare convocarile la echipa reprezentativa. Totusi, mai mult ca sigur, Adrian Mutu nu va da curs selectionarii in vederea meciului amical din Spania, programat la 15 noiembrie. Nu este exclus ca primele declaratii ale fotbalistului, dupa iesirea din silenzio-stampa, sa se refere chiar la hotararea de retragere temporara de la echipa nationala.

APARAT. Presedintele FRF, selectionerul Victor Piturca si ceilalti tricolori il apara pe Mutu si vor sa-i schimbe intentiile. ""Jucatorii nu cer decat ca la final sa fie aplaudati, huiduiti sau injurati, dar pana
atunci sa fie incurajati. La finalul meciului sa se traga linie"", a declarat Mircea Sandu. Mijlocasul Florentin Petre a vorbit si el despre tratamentul la care au fost supusi jucatorii si despre posibila retragere a lui Mutu. ""Fiecare fotbalist isi doreste cel mai mult sa joace la echipa nationala. Nu cred ca ar lasa inima pe cineva sa nu mai vina la echipa nationala. Sunt convins ca se vor rezolva toate problemele. Cand esti huiduit acasa atunci cand castigi te simti neajutorat. Stai si te gandesti ca ai invins cu 3-1, ca ai muncit enorm pentru victorie. Daca pierdeai sau daca nu mai aveai sanse de calificare era normal sa te huiduie.""