Democratii resping ""fara echivoc"" ideea maririi numarului de membri ai CNA, pentru ""a satisface anumite interese politice"", a anuntat ieri Emil Boc (foto). ""Nu credem ca de fiecare data cand apare un grup parlamentar nou este necesar sa modifica
Democratii resping ""fara echivoc"" ideea maririi numarului de membri ai CNA, pentru ""a satisface anumite interese politice"", a anuntat ieri Emil Boc (foto). ""Nu credem ca de fiecare data cand apare un grup parlamentar nou este necesar sa modificam numarul reprezentantilor Parlamentului in institutiile statului. (...) Este important sa nu transformam acest CNA intr-o institutie clientelara"", a declarat Boc. Liderul PD a aratat ca partidul sau nu va sustine nici prelungirea mandatelor care expira in CNA, intrucat este un lucru ""neconstitutional"". ""PD va solicita ca in sedinta urmatoare a celor doua Camere ale Parlamentului sa se supuna la vot completarea Consiliului, potrivit procedurilor legale, dar ramanand pe actualul numar de membri"", a precizat presedintele PD.
CONTRADICTIE. Declaratia lui Emil Boc este in contradictie, insa, cu semnatura pe care liderul deputatilor PD, Cristian Radulescu, a pus-o pe acordul dintre partide cu privire la largirea CNA. ""L-am semnat din solidaritate cu ceilalti lideri de grup, ca asa se hotara, dar aceasta nu este o solutie buna"", se scuza socant Radulescu. Emil Boc declara ca acesta nu a avut mandat pentru o asemenea decizie, in timp ce surse din PD precizeaza ca Radulescu avea un interes personal in CNA: numirea colegului sau Ioan Onisei. (O. Stancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.