Mai multe focuri de arma au fost trase in noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 04.00, in zona Buzesti-Sfintii Voievozi din Capitala. Martorii oculari declara ca politistii au tras dupa un hot care furase un Tico, insa Politia Capitalei a d
Mai multe focuri de arma au fost trase in noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 04.00, in zona Buzesti-Sfintii Voievozi din Capitala. Martorii oculari declara ca politistii au tras dupa un hot care furase un Tico, insa Politia Capitalei a demarat o ancheta, deoarece nu se stie cine a folosit armamentul. Locuitorii de pe strada Sfintii Voievozi spun ca in jurul orei 04.00 au vazut doi politisti care urmareau un hot care furase un Tico si care l-a abandonat pe o strada care era in lucru. Potrivit AmPress, hotul a parasit masina si a fugit pe strada Ecaterina Teodoroiu. Cei doi politisti care il urmareau au tras trei focuri de arma, dar hotul a reusit sa scape. In ciuda acestui fapt, ieri dimineata la Politia Capitalei nu se stia de acest eveniment, nefiind raportat, iar masina furata era inca abandonata pe strada Sfintii Voievozi, cu usa intredeschisa. Politistii de la Sectia 4, pe raza careia se afla strada, sositi la fata locului, au declarat ca cei care au folosit armamentul nu sunt de la aceasta sectie. De la fata locului au fost ridicate doua tuburi de cartuse, Politia Capitalei declansand o ancheta pentru a stabili cine sunt politistii care au tras si de ce evenimentul nu a fost raportat. Ancheta va trebui sa stabileasca de ce respectivii politisti, care nu au fost pana in prezent identificati, nu au raportat faptul ca au folosit armamentul din dotare si de ce au plecat de la fata locului lasand masina furata neasigurata, fara a-l anunta pe proprietar. Daca acesta n-ar fi fost anuntat de vecini ca masina care ii fusese furata se afla abandonata pe strada Sfintii Voievozi, probabil ca ar fi sunat la Politie, iar cei de la Furturi Auto ar fi demarat o ancheta pentru a gasi autoturismul care fusese lasat pe strada de colegii lor care au tras si au plecat mai departe. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.