Doua accidente rutiere care au avut loc ieri dimineata in Capitala - intr-unul din ele fiind implicat un bolid de lux - au provocat moartea a doua persoane, alti sase tineri ajungand in stare grava la spital. Accidentele au avut loc la intervale de o
Doua accidente rutiere care au avut loc ieri dimineata in Capitala - intr-unul din ele fiind implicat un bolid de lux - au provocat moartea a doua persoane, alti sase tineri ajungand in stare grava la spital. Accidentele au avut loc la intervale de o ora, intre 04.30 si 05.30, in zona de nord-est a Capitalei, in ambele fiind implicate masini de lux. Duminica dimineata, in jurul orei 05.30, un bolid "Ferrari" - proprietatea unei societati comerciale - condus cu viteza excesiva de un barbat in varsta de 36 de ani, a parasit carosabilul, in apropierea Podului Floreasca. Din cauza vitezei, soferul a pierdut controlul asupra directiei, bolidul a patruns pe spatiul verde, masina rasturnandu-se apoi in gol, la baza podului. Inainte de a se prabusi, masina a trecut peste un barbat care dormea pe spatiul verde din aproierea podului. Barbatul - care avea in jur de 45 de ani, dar a carei identitate nu a fost inca stabilita - a murit pe loc. Alaturi de soferul masinii de lux se afla o tanara de 21 de ani, ambii pasageri fiind grav raniti in impact. Cei doi se afla internati la spital. Tot ieri, in jurul orei 04.30, un alt accident - in care un tanar a murit iar alti patru au fost grav raniti - a avut loc in zona Maica Domnului din cartierul Tei. Un autoturism marca "Audi" - condus Nicolae B., in varsta de 39 ani - a intrat in intersectia strazii Maica Domnului cu strada Ghica Tei fara sa se asigure si a intrat intr-un tramvai al liniei 16. Soferul masinii a murit pe loc, iar alti patru tineri care se aflau in autoturism au fost grav raniti. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.