Membru al formatiei ""Holograf""
Varsta: 44 de ani Dupa o pauza discografica de trei ani, formatia ""Holograf"" isi lanseaza astazi un nou album intitulat ""Taina"". Albumul contine zece piese noi, absolut diverse ca tempo si orchestratie.
Membru al formatiei ""Holograf""
Varsta: 44 de ani Dupa o pauza discografica de trei ani, formatia ""Holograf"" isi lanseaza astazi un nou album intitulat ""Taina"". Albumul contine zece piese noi, absolut diverse ca tempo si orchestratie. Primul single extras de pe album, intitulat ""Asa frumoasa"", se afla deja in difuzare la posturile de radio. ""Taina"" este primul album al longevivei trupe conceput in studio si realizat cu toate posibilitatile tehnologice ale prezentului. Turneul de promovare a albumului va fi sustinut de ""Holograf"" in tara, incepand cu 17 octombrie si cuprinde 22 de orase, Bucuresti fiind ultima oprire. Pentru noua aparitie discografica, Jurnalul National il declara pe liderul si vocea trupei, Dan Bittman, ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.