Atacantul olandez Dirk Kuyt (foto) nu va evolua in meciul pe care nationala tarii sale il va sustine maine, la Amsterdam, cu Albania, in preliminariile EURO-2008. Atacantul lui Liverpool s-a accidentat la glezna in minutul 16 al partidei de sam
Atacantul olandez Dirk Kuyt (foto) nu va evolua in meciul pe care nationala tarii sale il va sustine maine, la Amsterdam, cu Albania, in preliminariile EURO-2008.


Atacantul lui Liverpool s-a accidentat la glezna in minutul 16 al partidei de sambata, cu Bulgaria, incheiata cu scorul de 1-1. ""Piciorul s-a indoit sub el si a cazut foarte rau"", a declarat selectionerul Marco van Basten, care nu a convocat un alt jucator pentru a completa lotul in vederea acestei intalniri. Olanda si Romania se afla in fruntea grupei G de calificare, dupa trei meciuri disputate, cu acelasi numar de puncte si acelasi golaveraj, tricolorii avand avantajul numarului superior de goluri marcate. Echipa antrenata de Victor Piturca nu joaca in ultima etapa din acest an, urmatorul meci programat fiind cel din deplasare, cu Olanda, care se va disputa la 24 martie 2007. Celelalte meciuri din grupa noastra care se disputa maine sunt Belarus - Slovenia si Luxemburg - Bulgaria.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.