1 Anuntul ca PNL Sector 2 a amanat din nou luarea unei decizii privind excluderea sau nu a lui Theodor Stolojan, motivul invocat fiind absenta unor membri din conducerea filialei.
Cand te lasa curajul, poti sa inventezi orice. Dar tot adevarul ramane cea mai buna minciuna. 2 Declaratia lui Mircea Geoana potrivit careia prin congresul de la 9 decembrie doreste ca PSD sa faca ""un pas mai departe catre un partid transformat, mai deschis, mai european"".
Curios ca Geoana se hotaraste sa transforme, sa deschida si sa europenizeze PSD cu cateva luni inainte sa-i expire mandatul de presedinte al partidului. 3 Ca mai-marii deputatilor vor achizitiona doua sisteme de transport pentru persoane cu dizabilitati locomotorii, 12 ""up-grade copiator"" si 4 ""terminale Info Kiosk pentru informare cetateni"". Asteptam aceeasi promptitudine in a informa opinia publica si cand alesii nostri isi schimba masinile, telefoanele sau mobila din birouri. Daca ne-ar mai spune si cand sunt telefoanele la ei sau la neamuri, chiar ca ne-am minuna de atata transparenta.