Adrian Mutu a fost huiduit de suporterii de la peluza I a Stadionului "Steaua" in timpul meciului de sambata seara, atacantul avand si un schimb dur de replici cu unii dintre fani. Mutu a fost tratat astfel de cei aflati in peluza in care de obicei e
Adrian Mutu a fost huiduit de suporterii de la peluza I a Stadionului "Steaua" in timpul meciului de sambata seara, atacantul avand si un schimb dur de replici cu unii dintre fani. Mutu a fost tratat astfel de cei aflati in peluza in care de obicei este amplasata galeria Stelei, in momentul in care a fost scos la marginea terenului, pentru ingrijiri, dupa ce si-a spart capul la un duel cu un fundas bielorus. Suporterii l-au huiduit, iar jucatorul a replicat aratandu-le rana de la cap si spunandu-le: "Pentru voi, ba, pentru voi!". Mutu a cerut apoi sa fie schimbat, si a fost inlocuit in minutul 72 cu Buga. Atacantul de la Fiorentina a fost huiduit si in momentul in care a fost schimbat, iar apoi a mers la banca tehnica, unde i-a explicat lui Piturca ce s-a intamplat. Altfel, Mutu a fost cusut in vestiar, Piturca preferand sa stea langa fotbalist pana ce totul a fost in regula chiar daca a intarziat astfel la conferinta de presa de dupa meci. "Are o rana foarte urata, medicul l-a cusut in vestiar. Era foarte afectat, dar i-am spus ca nu trebuie sa bage in seama doi-trei betivi sau pusti, care erau acolo si care l-au injurat foarte urat. Dar asta ne este meseria, trebuie sa suportam orice", a comentat Piturca. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.