Casatorit si cu cinci copii, miliardarul rus Roman Abramovici s-a indragostit de Daria Jukova, fotomodel de succes in Rusia, in varsta de 23 de ani, fosta iubita a tenismenului Marat Safin.

Satul sa mai astepte rezultate deosebite la Chelsea, miliardarul Roman Abramovici, in varsta de 40 de ani, si-a gasit o alta sursa in care sa-si investeasca banii, respectiv o frumoasa conationala, Daria Jukova. Conform cotidianului News of the World, Abramovici se intalneste regulat cu frumoasa bruneta, fiica unui controversat om de afaceri rus, care a petrecut sase luni in inchisoare pentru trafic cu arme.

APROPIATI. Cei doi au fost vazuti impreuna la meciurile echipei Chelsea, apropiatii investitorului marturisind ca au fost total cuceriti de farmecul Dariei. ""Este de-a dreptul minunata, si il place foarte mult pe Roman. Se potrivesc impreuna"", a declarat un prieten al lui Abramovici. De fapt, se pare ca Daria a facut public sentimentul pe care il nutreste pentru miliardarul rus, care a incercat sa opreasca aparitia comentariilor in presa.

Citeste si:

LEGATURI. Daria Jukova este cunoscuta in lumea mondena si pentru legaturile amoroase pe care le-a avut. In afara tenismenului Marat Safin, atragatoarea bruneta a fost iubita lordului Freddie Windsor, fiul printului Michael de Kent.

A DOUA CASNICIE