Cosmin Olaroiu merge sa-i spioneze pe ""galactici"" la meciul cu Getafe, iar Valeriu Argaseala pune la punct problemele administrative legate de deplasarea in Spania. Oficialii Stelei au intrat in linie dreapta in ceea ce priveste pregatirea

Cosmin Olaroiu merge
sa-i spioneze pe ""galactici"" la meciul cu Getafe,
iar Valeriu Argaseala pune la punct problemele
administrative legate
de deplasarea in Spania.

Oficialii Stelei au intrat in linie dreapta in ceea ce priveste pregatirea ""dublei"" cu Real Madrid, din Liga Campionilor. Dupa partida cu CRF Cluj, de vineri seara, antrenorul Cosmin Olaroiu va pleca la Madrid pentru a urmari pe viu meciul de campionat pe care Realul il va sustine pe terenul lui Getafe. In schimb, directorul executiv al ""ros-albastrilor"", Valeriu Argaseala, a decolat inca de ieri spre capitala Spaniei, pentru a pune la punct detaliile deplasarii Stelei pe ""Santiago Bernabeu"". Oficialul campionilor trebuie sa aleaga hotelul la care va fi cazata echipa, dar si sa negocieze cu madrilenii numarul de bilete pe care le vor primi romanii. Cu toate ca ""ros-albastrii"" au solicitat 10.000 de tichete, se pare ca spaniolii nu sunt dispusi sa ofere decat jumatate. Steaua va juca impotriva Realului, la Bucuresti, la 17 octombrie, urmand ca returul sa aiba loc in Spania la 1 noiembrie.

DEZASTRU AFARA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.