Un tanar bucurestean - aflat in stare de ebrietate si care voia sa consume alcool pe treptele din fata sediului Primariei Sectorului 1 - a fost ranit usor, la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce a fost impuscat de un politist comunitar care asigur
Un tanar bucurestean - aflat in stare de ebrietate si care voia sa consume alcool pe treptele din fata sediului Primariei Sectorului 1 - a fost ranit usor, la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce a fost impuscat de un politist comunitar care asigura paza institutiei. Vlad O., in varsta de 22 de ani , a fost impuscat cu o arma cu gloante de cauciuc de unul dintre politistii comunitari care asigurau paza sediului Primariei, glontele provocandu-i rani superficiale. El a fost transportat la Spitalul de Urgenta "Floreasca" unde a primit ingrijiri, insa interventia medicala nu a necesitat spitalizarea tanarului. Potrivit Politiei, trei tineri aflati in stare de ebrietate, au ajuns, sambata dimineata, in jurul orelor 03.00, in fata sediului Primariei sectorului 1 din Capitala. Ei s-au asezat pe treptele sediului administrativ al Sectorului 1 pentru a consuma bauturi alcoolice. Politistii comunitari care asigurau paza institutiei le-au solicitat celor trei sa paraseasca zona, insa tinerii au refuzat. Personalul de paza a incercat sa-i ridice pe cei trei de pe treptele din fata primariei, insa unul din tineri a ripostat, incercand sa-l loveasca pe unul din oamenii de ordine. In acel moment politistul comunitar a tras. Barbatul impuscat este cercetat pentru ultraj, iar politistului comunitar i s-a ridicat permisul de port-arma. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.