Harghitenii s-au impus in meciul decisiv cu scorul de 4-3, la capatul unui meci dramatic, stelistii avand nevoie de un rezultat de egalitate pentru a castiga trofeul. Dupa ce, in ultimii, Steaua-Suki a dominat teritorial intrecerea interna, impu

Harghitenii s-au impus in meciul decisiv cu scorul de 4-3, la capatul unui meci dramatic, stelistii avand nevoie de un rezultat de egalitate pentru a castiga trofeul.

Dupa ce, in ultimii, Steaua-Suki a dominat teritorial intrecerea interna, impunandu-se in ambele competitii majore, SC Miercurea-Ciuc si-a luat revansa duminica seara, reusind sa castige Cupa Romaniei. Gruparea harghiteana era obligata sa invinga Steaua in ultimul joc al turneului final, gazduit pe patinoarul ""Mihai Flamaropor"" din Capitala. Ciucanii se aflau in urma rivalilor cu un punct, dupa ce remizasera, scor 3-3, cu Progym Gheorgheni. Ei au profitat de jocul slab al ros-albastrilor si s-au impus cu 4-3, golurile fiind realizate de Hozo, Ervin Moldovan, Elekes si Valko, respectiv Geru, Corduban si Nicolescu. In ultimul minut al meciului, ciucanii au evoluat cu doi jucatori mai putin pe gheata, insa Steaua nu a reusit sa inscrie, chiar daca au scos si portarul si au mai introdus un jucator pe gheata. La final, suporterii stelisti nu au digerat infrangerea, aruncand in hocheistii oaspeti cu scaune si cu sticle de plastic.

CSIKSZEREDA VREA TITLUL IN UNGARIA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.