Intrunit intr-o sedinta extraordinara, Consiliul Director al Asociatiei CF Gloria 1922 a decis ieri ca directorul sportiv al gruparii bistritene, Ioan Horoba, sa nu mai aiba dreptul de a vorbi in numele clubului.

DECIZIE. ""Dupa o intensa dezbatere ce a condamnat practica de pana acum, Consiliul Director a hotarat ca purtatori de cuvant ai ACF Gloria 1922 sa fie investiti numai presedintele Jean Padureanu, vicepresedintii si antrenorul Ioan Ovidiu Sabau"", se arata intr-un comunicat dat ieri publicitatii, semnat de presedintele Padureanu. Ofiterul de presa al clubului, Adrian Manarca, a declarat: ""Nimeni nu-l va putea impiedica nici pe el, nici pe altii sa-si exprime puncte de vedere personale, insa acestea nu vor reprezenta neaparat pozitia oficiala a clubului"".

REACTIE. ""Ma socheaza aceasta decizie, luata de unii membri din Consiliul Director, care se baga si ei in seama. Ar fi bine sa vorbeasca doar cei care aduc bani la club, iar ceilalti sa taca. Eu voi da declaratii ori de cate ori voi simti nevoia sa vorbesc pentru binele clubului"", a reactionat directorul sportiv, Ioan Horoba.