Vor juca in provincie! Dezamagiti de incidentele de la meciul cu Belarus, componentii primei reprezentative nu mai vor sa evolueze in Capitala in restul partidelor din actualele preliminarii. Printre variantele luate in calcul se numara Timisoar

Vor juca in provincie!

Dezamagiti de incidentele de la meciul cu Belarus, componentii primei reprezentative nu mai vor sa evolueze in Capitala in restul partidelor din actualele preliminarii. Printre variantele luate in calcul se numara Timisoara, Craiova, Piatra Neamt, Constanta si Pitesti.

Candva practic arena de baza a echipei nationale, stadionul din Ghencea nu va mai gazdui prea curand meciurile primei reprezentative.

PRIBEGIE. Dupa ce spectatorii au aruncat cu pietre in timpul meciului inspre rapidistul Daniel Coman, titular sambata in poarta Romaniei, iar Adrian Mutu a intrat intr-un conflict deschis cu o parte a suporterilor, tricolorii refuza acum sa mai evolueze pe stadionul din Bulevardul Ghencea. ""Aceasta decizie am luat-o dinaintea meciului cu Belarus. Am ajuns la concluzia ca echipa nationala trebuie sa evolueze in toata tara, pentru ca si alti suporteri sa aiba posibilitatea s-o vada pe viu"", a declarat ieri capitanul ""tricolorilor"", Cristian Chivu. Acesta s-a aratat insa mahnit de evenimentele de la meciul cu Belarus: ""Este dureros sa vii sa iti reprezinti tara si sa auzi injurii sau chiar sa ti se doreasca moartea, cum se scandeaza uneori de catre unii din tribune"". La randul sau, presedintele FRF, Mircea Sandu, s-a aratat de acord cu jucatorii: ""Ei singuri vor decide unde vor juca. Sunt cateva variante, Timisoara, Craiova, Constanta, Piatra Neamt si chiar Pitesti, pentru un meci cu Luxemburg, de exemplu"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.