Dorinel Munteanu a urmarit sambata, din tribuna stadionului din Pitesti, amicalul lui FC Arges cu FC National, scor 1-1, ocazie cu care a fost prezentat oficial ca manager general al gruparii din Trivale. In momentul in care s-a asezat in tribuna, ce
Dorinel Munteanu a urmarit sambata, din tribuna stadionului din Pitesti, amicalul lui FC Arges cu FC National, scor 1-1, ocazie cu care a fost prezentat oficial ca manager general al gruparii din Trivale. In momentul in care s-a asezat in tribuna, cei aproximativ 500 de spectatori prezenti la meci l-au aplaudat, iar Munteanu a multumit publicului, cu mainile ridicate. Inainte de inceperea partidei, Munteanu s-a dus in vestiarul lui FC Arges, unde a dat mana cu fiecare jucator si le-a spus acestora: "Sa-mi spuneti Munti! Din momentul acesta incepe campionatul pentru FC Arges". Dorinel a avut o replica si atacurilor venite din partea sefilor lui CFR Cluj. "Nu merita sa le platesc cele 200.000 de euro, clauza de reziliere a contractului. Se bagau la alcatuirea echipei si imi spuneau ce sistem de joc ar fi mai bun pentru echipa. N-am nici datorii, nici firme falimentare! Totul este o diversiune pentru a-mi afecta imaginea! Daca vor sa ma suspende, atunci voi renunta la activitatea de jucator, dar sper ca panaa la urma se va gasi o solutie prin care sa pot juca pentru FC Arges", a spus Munteanu. Altfel, fostul tehnician al echipei argesene, Giuseppe Giannini, si fratele sau Corrado au intentionat sa urmareasca meciul de sambata din tribuna oficiala, dar nu au fost lasati de oamenii de ordine, astfel ca cei doi italieni au mers la tribuna a doua. Ei au stat in tribuna a doua doar zece minute, dupa care au plecat nervosi de la stadion. Patronul lui FC Arges, Cornel Penescu, a spus, referitor la situatia lui Giannini: "Noi nu-l dam afara pentru ca am ajunge prin tribunale, in schimb il vom delega sa urmareasca meciurile Romei din Italia!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.