Compania Tarom reduce cu 50% tarifele pe destinatiile interne ale companiei pentru calatoriile dus-intors, incepand de duminica, 15 octombrie, informeaza Ministerul Transporturilor. Noile preturi sunt: 71 euro pe relatia Targu-Mures; 73 euro - Suceav
Compania Tarom reduce cu 50% tarifele pe destinatiile interne ale companiei pentru calatoriile dus-intors, incepand de duminica, 15 octombrie, informeaza Ministerul Transporturilor. Noile preturi sunt: 71 euro pe relatia Targu-Mures; 73 euro - Suceava; 73 euro - Bacau; 78 euro - Sibiu; 81 euro - Baia Mare; 82 euro - Iasi; 83 euro - Satu Mare; 91 euro - Timisoara; 92 euro - Oradea; 98 euro - Cluj-Napoca. Reducerea fusese anuntata inca de saptamana trecuta de ministrul Radu Berceanu, el argumentand ca existenta companiei Tarom ar putea fi pusa in pericol in absenta revizuirii politicii de preturi si a unor destinatii noi, in conditiile in care operatorii strani vor avea posibilitatea sa efectueze curse interne in Romania dupa aderarea la UE. Potrivit ministrului, preturile practicate de Tarom pe cursele interne sunt relativ similare cu cele de pe cursele externe din Europa. Berceanu a apreciat ca operatorul aerian ar transporta mai mult daca ar avea mai multi pasageri la tarife mai mici decat cativa la preturi foarte mari. Tarom a realizat, anul trecut, o cifra de afaceri de 250 de milioane de dolari si un profit de trei milioane de dolari. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.