Seful Politiei Rutiere Vrancea a fost retrogradat, printr-un ordin al conducerii Politiei Romane, din cauza vitezei cu care conducea masina. Comisarul sef Gheorghe Viorel, seful Politiei Rutiere a judetului Vrancea, a fost retrogradat, acesta ocupan
Seful Politiei Rutiere Vrancea a fost retrogradat, printr-un ordin al conducerii Politiei Romane, din cauza vitezei cu care conducea masina. Comisarul sef Gheorghe Viorel, seful Politiei Rutiere a judetului Vrancea, a fost retrogradat, acesta ocupand in prezent o functie de executie in cadrul institutiei pe care a condus-o. La jumatatea lunii septembrie, comisarul Gheorghe Viorel a fost depistat in trafic de un echipaj de politie in timp ce conducea cu viteza excesiva. Acesta circula cu 110 kilometri la ora pe un drum public, pe raza judetului Ilfov, nerespectand indicatoarele de limitare a vitezei la 40 kilometri la ora.Mai mult, comisarul nu a oprit la semnalul regulamentar al agentilor de politie, fiind necesara urmarirea si blocarea autoturismului in trafic. Fostul sef al Politiei Rutiere Vrancea a fost gasit vinovat de superiorii sai "pentru comportament necorespunzator, care aduce atingere onoarei, probitatii profesionale a politistului si prestigiului institutiei".(B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.