Angelina Jolie si-a exprimat dezamagirea ca ea si Brad Pitt nu vor filma in Pakistan pentru productia "A Mighty Heart", un film despre jurnalistul american Daniel Pearl, rapit si ucis pe teritoriul pakistanez in 2002, transmite Reuters. Autoritatile
Angelina Jolie si-a exprimat dezamagirea ca ea si Brad Pitt nu vor filma in Pakistan pentru productia "A Mighty Heart", un film despre jurnalistul american Daniel Pearl, rapit si ucis pe teritoriul pakistanez in 2002, transmite Reuters. Autoritatile au sugerat ca filmarile sa se desfasoare intr-o alta locatie, din motive de securitate. Astfel, cu exceptia catorva scene de fundal filmate in Pakistan, "A Mighty Heart" va fi realizat in orasul Pune din vestul Indiei. Actrita, care a fost distinsa cu premiul Oscar, joaca rolul sotiei reporterului, Mariane, in timp ce Brad Pitt, partenerul lui Jolie, este producatorul filmului. "Sunt dezamagita ca nu putem filma in Pakistan, o tara pe care o iubesc si pe care am vizitat-o de trei ori", a spus Jolie, intr-o declaratie data publicitatii de Trevor Neilson, consilier al cuplului. "Au discutat cu responsabili de la toate nivelurile Guvernului pakistanez si, cu siguranta, nu exista sentimente negative. Dar este clar ca se prefera ca filmul sa fie filmat in India", a declarat Neilson. El a adaugat ca nu a fost stabilita inca o data pentru lansarea filmului "A Mighty Heart", realizat de compania de productie a lui Brad Pitt, Plan B. Filmul are la baza o carte scrisa de Mariane Pearl si intitulata "A Mighty Heart: The Brave Life and Death of My Husband Danny Pearl". Pearl, un reporter de 38 de ani de la The Wall Street Journal, a fost rapit in Karachi la inceputul anului 2002, in timp ce se documenta pentru un material despre consecintele evenimentelor de la 11 septembrie 2001. O caseta cu uciderea lui Pearl a fost pusa in circulatie, ulterior, ea fiind publicata chiar de ucigasii acestuia. Regizorul filmului este englezul Michael Winterbottom, faimos pentru filme de razboi precum "Welcome to Sarajevo" si "The Road to Guantanamo". In declaratia pe care a dat-o presei, Jolie a spus ca "A Mighty Heart" este un film despre "intelegerea multiculturala si despre valorile pe care le impart oamenii de diferite credinte. Acesta nu este un film despre terorism sau conflicte, este o poveste despre oameni de toate credintele care incearca sa gaseasca adevarul impreuna". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.