SPAR SE EXTINDE CU SUPERMARKETUL DE LA RESITA Cel mai recent retailer de pe piata de la noi a deschis joi, 5 octombrie, cel de-al doilea supermarket in Romania, la Resita. Supermarketul este situat in Bd. Republicii nr. 5-7 si are o suprafata to

SPAR SE EXTINDE CU SUPERMARKETUL DE LA RESITA

Cel mai recent retailer de pe piata de la noi a deschis joi, 5 octombrie, cel de-al doilea supermarket in Romania, la Resita. Supermarketul este situat in Bd. Republicii nr.
5-7 si are o suprafata totala de 1.008 mp, din care 780 mp alocati salii de vanzare.
Clientii vor putea alege dintre cele 5.540 de articole pe care supermarketul le va gazdui, oferta de produse proaspete fiind extrem de bogata: 35% din intreaga sortimentatie. In perioada octombrie-noiembrie 2006, retailerul urmeaza sa deschida alte cinci magazine in zona centrala si de vest a tarii: supermarketuri in Deva, Odorhei, Ramnicu-Valcea si Medias si primul hipermarket la Targu-Mures, cat si cele trei magazine din lantul Diskont preluat de retailer in luna august. La nivelul intregii lumi, numarul total al magazinelor SPAR este de peste 15.000, extinse pe 4 continente in 34 de tari.

ELECTROCOMPLEX NOU IN CONSTANTA

In Centrul Comercial Tomis din Constanta s-a deschis miercuri, 4 octombrie, cel de-al doilea electrocomplex Media Galaxy din oras. Gama de produse oferita cuprinde echipamente IT&C si multimedia, electronice si electrocasnice de ultima generatie apartinand unor branduri renumite. Peste 40 modele de camere foto digitale, 14 modele de plasme, 20 modele de notebook-uri si 23 de modele de televizoare LCD sunt puse la bataie. In plus, aici se gasesc, in premiera pentru Romania, monitoarele din noua gama IT Myria.

SET ARGINTIU PENTRU MICUL DEJUN

Aroma de cafea sau de ceai si cea de paine prajita fac totul pentru un mic dejun reusit. Si pentru ca micul dejun trebuie sa fie un tabiet, Philips ne pune la indemana mijloacele care sa ne ajute sa fie asa. Respectiv, un set argintiu pentru micul dejun, compus din: filtru de cafea, un fierbator pentru apa si un prajitor pentru paine.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.