Miliardarul rus Roman Abramovici a fost "vanat" de paparazzii revistei News of the World, care sustin ca acesta are o "prietenie foarte stransa" cu o bruneta superba. Patronul Chelsea, care are 40 de ani, e casatorit si are cinci copiii se intalneste
Miliardarul rus Roman Abramovici a fost "vanat" de paparazzii revistei News of the World, care sustin ca acesta are o "prietenie foarte stransa" cu o bruneta superba. Patronul Chelsea, care are 40 de ani, e casatorit si are cinci copiii se intalneste regulat cu superba rusoaica Daria Zhukova.
Daria, in varsta de 23 de ani, care este manechin, a fost vazuta calatorind cu Abramovici in diverse locatii din lume. Un apropiat al miliardarului a povestit ca "Daria este atat de minunata... toata lumea intoarce capul dupa ea. Este peste tot in lume cu el".
Afland ca cei de la News of the World vor sa publice un articol despre el, Abramovici a incercat, prin intermediul unui tribunal, sa-i faca sa taca, insa judecatorul nu i-a dat dreptate si l-a pus sa plateasca si cheltuielile de jduecata.
Daria este fiica unui om de afaceri rus care a facut sase luni de inchisoare, inainte sa fie declarat nevinovat de acuzatiile care i se aduceau, de trafic international de armament. Printre apropiatii Dariei se numara lordul Freddie Windsor, ea fiind si fosta iubita a jucatorului de tenis rus, Marat Safin.
Ambramovici, care a incercat sa-si pastreze in umbra viata intima, a fost vazut totusi cu aceasta la diverse meciuri de fotbal, iar surse din anturajul sau afirma ca el i-a invitat pe Daria si pe tatal sau, Alexander Zhukov, la o petrecere la el acasa.
Reporterii News of the World au declarat ca anturajul lui Ambramovici din Moscova, Spania si chiar si din Londra stiu despre prietenia celor doi. O sursa din Moscova chiar a declarat ca "Daria a aparut pe langa Abramovici de ceva vreme. Nu este atat de neobisnuit la noi ca rusii extrem de bogati sa fie inconjurati de femei superbe - dimpotriva, este chiar ca o traditie. Aceste obiceiuri nu sunt vazute atat de ciudate ca in Vest".
Discretie
Se pare ca pana sa afle paparazzi de la News of the World, Abramovici a reusit sa fie foarte discret in ceea ce priveste aceasta "prietenie", care dureaza din luna februarie a anului trecut.
El a intalnit-o pe Daria - Dasha pentru prieteni - la Barcelona, in Champions League, cand echipa sa Chelsea a pierdut in fata Barcelonei cu 2 la 1.
La o saptamana dupa meci, Daria a fost vazuta parasind o locuinta de lux din Bond Street, impreuna cu lordul Freddie Windsor, fiul printului Michael de Kent.
Cu toate acestea, apropiatii sustin ca ea s-a intalnit de atunci cu Abramovici in diverse locatii din intreaga lume si ca sunt foarte apropiati.
Abramovici este una dintre cele mai discrete figuri din Marea Britanie, inca de cand a cumparat, in iulie 2003, clubul de fotbal Chelsea cu 140 de milioane de lire sterline. El acorda interviuri foarte rar, iar la televizor nu poate fi vazut decat la meciurile de fotbal.
Pana si conditiile in care a ajuns la aceasta fabuloasa avere sunt inconjurate de mister, tot ceea ce se stie fiind tranzactiile sale cu petrol, aluminiu sau mine de aur din fosta Uniune Sovietica.
Viata de miliardar
El este cunoscut de asemenea si ca un familist devotat, dar care se pare ca se bucura de compania femeilor frumoase si caruia ii place sa pastreze legatura cu prietenii vechi. Exista voci care sustin ca Abramovici stie foarte bine detaliile scandalului in care a fost implicat Alexander Zhukov, tatal Dariei. Zhukov, de 51 de ani, a stat sase luni intr-o inchisoare din Torino, in 2001, din cauza acuzatiilor de trafic international de armament. El fusese arestat alaturi de alte sase persoane, pritnre care si un fost spion KGB.
De asemenea, jurnalistii News of the World sustin ca tatal Dariei este un jucator cheie in mafia rusa care a furnizat armament in timpul razboiului din Bosnia. Desi aceste banuieli planau asupra sa, Zhukov a fost declarat in final nevinovat.
In ceea ce-l priveste pe Abramovici, acesta s-a intalnit cu Irina in 1991, dupa ce divortase de prima sa sotie, Olga, in 1990. Ei au acum cinci copii, cu varste intre 3 si 13 ani.
Un apropiat al miliardarului a declarat ca "Roman a intalnit-o pe Irina intr-o perioada in care el nu-si permitea nici macar sa-si cumpere un hamburger. Pe atunci, ea era stewardeza si castiga bani frumosi. Cei doi au fost intotdeauna foarte apropiati, si au o legatura incredibila".
Recent, miliardarul a pornit in cautarea uneia dintre cele mai spectaculoase case din Marea Britanie. El detine deja cateva proprietati importante, printre care se numara si Fyning Hill Estate din West Sussex, precum si apartamente de lux in Chester Square din Londra si Franta. (B.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.