Timp de doua luni, Tessie Santiago a luat lectii de calarie si de manuirea sabiei Inainte de a i se propune rolul din ""Micuta Zorro"" (""Queen of Swords""), Tessie Santiago lucra ca hostess intr-un restaurant. Asta cu toate ca obtinuse doua

Timp de doua luni, Tessie Santiago a luat lectii de calarie si de manuirea sabiei

Inainte de a i se propune rolul din ""Micuta Zorro"" (""Queen of Swords""), Tessie Santiago lucra ca hostess intr-un restaurant. Asta cu toate ca obtinuse doua diplome de licenta la Universitatea din Miami, una in productie de film si alta in teatru. Inclinatiile artistice le-a mostenit de la bunici si de la tata, cubanezi la origine. Bunicul era sculptor, bunica pictorita, iar tatal muzician.

In ""Queen of Swords"", Tessie este Maria Teresa (Tessa) Alvarado, o frumusete rapitoare, posesoare a unui talent iesit din comun pentru manuirea sabiei. Vestea mortii tatalui ei o face sa se intoarca din America in tinutul natal, o colonie numita St Helena. Aici, Tessa descopera ca parintele sau a fost ucis si, de acum inainte, misiunea ei va fi sa-l razbune, dar si sa-i apere pe locuitorii tinutului de nedreptatile guvernantilor. Pentru ca acestia din urma sa stie ca ""opera"" ii apartine, Tessa lasa in urma o carte de tarot ce intruchipeaza dama de pica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.