Noul tehnician al pitestenilor are ca obiectiv in primul sezon evitarea retrogradarii. ""Munti"" va avea la ultima clasata din campionat un salariu stagional de 300.000 de euro, cel mai mare din Liga 1. Marti seara, tehnicianul l-a anuntat pe pr

Noul tehnician al pitestenilor are ca obiectiv in primul sezon evitarea retrogradarii. ""Munti"" va avea la ultima clasata din campionat un salariu stagional de 300.000 de euro, cel mai mare din Liga 1.

Marti seara, tehnicianul l-a anuntat pe presedintele Iuliu Muresan ca a acceptat oferta celor de la FC Arges, unde s-a prezentat ieri pentru a lua un prim contact cu noii sai elevi.
REZILIERE. Partile au reziliat unilateral intelegerea, iar Munteanu a parasit cantonamentul de la Vatra Dornei, dupa ce i-a anuntat si pe jucatori de decizia sa. ""Este un gest incalificabil pentru un profesionist. Cred ca l-a influentat cineva"", a declarat presedintele clujenilor, Iuliu Muresan. Acesta a mai adaugat ca plecarea l-a luat prin surprindere: ""M-a surprins. Discutasem despre prelungirea contractului, dar abia din iarna, dupa ce trageam linie. Nu a fost de acord si a plecat"".
CLAUZA. Oficialul ""visiniilor"" a mai precizat ca Dorinel nu poate pleca la alta echipa fara a fi achitata clauza de reziliere, in valoare de 200.000 de euro. Banii vor fi virati de patronul pitestenilor, Cornel Penescu, dar, daca nu se va intelege cu Muresan, este posibil ca Munteanu sa fie numit director tehnic. In aceasta situatie, clauza devine nula. La noua sa echipa, ""Munti"", care va parafa un contract pe doi ani, va avea un salariu de 300.000 de euro, principala clauza fiind, in primul sezon, evitarea retrogradarii. In iarna, Munteanu va avea la dispozitie un buget de 3 milioane de euro pentru noi achizitii. Altfel, fostul antrenor al argesenilor, italianul Giussepe Giannini, a fost anuntat ca s-a renuntat la serviciile lui.

JUCATOR?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.