Proiectii de lumini si lasere la 360 de grade, intr-o structura sferica, de inaltimea unui bloc de patru etaje ce va ocupa Piata Constitutiei. Iar Sander Kleinenberg este DJ-ul care va mixa in acest ansamblu, in cadrul proiectului multimedia, Co
Proiectii de lumini si lasere la 360 de grade, intr-o structura sferica, de inaltimea unui bloc de patru etaje ce va ocupa Piata Constitutiei.

Iar Sander Kleinenberg este DJ-ul care va mixa in acest ansamblu, in cadrul proiectului multimedia, Coca-Cola Music Planet. Evenimentul, care se va desfasura vineri, 6 octombrie, incepand cu orele 19, este parte a programului Sete Coca Cola de muzica. Asocierea cu muzica este o constanta in comunicarea produselor destinate tinerilor si o traditie a comunicarii Coca-Cola. Dar evenimentul de vineri mizeaza mai ales pe mixul de tehnic, arta si dimensiuni spectaculoase.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.