In timp ce alte vedete se feresc ca dracua€™ de tamaie sa-si faca publice veniturile, iata ca interpretul Mihai Traistariu nu s-a sfiit sa spuna, pe sleau, care ii sunt pretentiile financiare pentru un show: ""Daca il sustin in strainatate,
In timp ce alte vedete se feresc ca dracua€™ de tamaie sa-si faca publice veniturile, iata ca interpretul Mihai Traistariu nu s-a sfiit sa spuna, pe sleau, care ii sunt pretentiile financiare pentru un show: ""Daca il sustin in strainatate, bat palma pe 3.500 de euro, iar daca e in tara, in jur de 1.500 de euro la cele in aer liber si 2.000 de euro la cele in cluburi si in discoteci"". Solistul se jura ca incheie insa contracte cu acte in regula: ""De obicei, le cer organizatorilor mai mult, cam 2.300 de euro, ca sa-mi ramana in mana 2.000, restul fiind impozitul la stat. Si eu, in calitate de artist, depun fisa fiscala 2, cu veniturile obtinute inclusiv in strainatate. Anul trecut m-au chemat la Circa Financiara, pentru ca mai aveam de dat 130.000 de milioane de lei. Nu-mi place sa fiu dator, cu atat mai mult sa am datorii la stat"". Mihai Traistariu recunoaste ca nu e genul de vedeta care ia pielea de pe organizatori, in multe cazuri facand si reduceri, in functie de bugetul fiecarui eveniment: ""De fapt, toti artistii procedeaza astfel. Deh, iei mai mult de unde se poate si, pe undeva, exista o balanta"". Daca toate vedetele ar fi la fel de cinstite ca Traistariu! (Simona Ecovoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.