Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, priveste cu ingrijorare partida pe care ros-albastrii o vor disputa astazi, de la ora 17:00, in direct la National TV, la Iasi, prima dupa esecul usturator din Liga Campionilor, 0-3 cu Olympique Lyon. De partea ceal
Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, priveste cu ingrijorare partida pe care ros-albastrii o vor disputa astazi, de la ora 17:00, in direct la National TV, la Iasi, prima dupa esecul usturator din Liga Campionilor, 0-3 cu Olympique Lyon. De partea cealalta, iesenii au anuntat multe indisponibilitati.


Principalul motiv de teama pentru tehnicianul campioanei en-titre il constituie oboseala acumulata de jucatorii sai in ultima perioada, cand au evoluat de doua ori in Liga Campionilor sau contra marilor rivale din campionat, Rapid si Dinamo.
STEAUA. ""Nu vom avea deloc un meci usor. Poli Iasi nu ne-a protejat si nu o sa ne protejeze si nici nu trebuie. Trebuie sa ne concentram, pentru ca meciurile din campionat sunt la fel de importante ca si cele din Liga Campionilor. Sper sa nu avem probleme din punct de vedere fizic, pentru ca am cam jucat un tur intr-o luna si jumatate"", a spus Olaroiu. Acesta este nemultumit si de mentinerea suspendarii de doua etape pentru atacantul francez Cyril Thereau, eliminat in derby-ul cu Dinamo. ""Thereau trebuie sa stea doua etape, desi lumea a fost de acord ca nu a fost nimic. Iar tusierului i s-a dat nota 8,50. Probabil concureaza cu gimnastele la barna, la cal cu manere sau mai stiu eu unde. Daca el vede asa bine, ce sa facem? Apoi, arbitrul de centru a fost promovat primul pe lista FIFA, asa ca, indiferent ce as vorbi eu, tot aia se intampla. Nu mi se pare corect ca Thereau sa primeasca aceeasi suspendare ca si Nesu, care a fost eliminat in meciul cu Rapid pentru un fault foarte dur asupra lui Badoi"". Referitor la eroarea lui Carlos din meciul cu Lyon, Olaroiu a declarat: ""A gresit, i se intampla oricui, si depinde de el sa treaca peste acest moment. Greselile de portar sunt cele mai evidente. Oricum, portarii au avut un mijloc de saptamana foarte prost, am vazut ca si Gaev, si Coman au gresit"".
IASI. Conform antrenorului Ionut Popa, moldovenii vor avea o misiune aproape imposibila impotriva Stelei, din cauza numeroaselor absente. ""Am o serie intreaga de jucatori care nu pot evolua! Daca Iurisniti este suspendat, Buta, Bernard, Sarici, Czernoch, Miclea, Onofras, Branet si Gavatorta sunt accidentati. Daca ma intrebati cine va juca impotriva Stelei, nu stiu sa va spun! Ne asteapta un meci extrem de greu, cu prima echipa a Romaniei, si eu nu stiu pe ce jucatori ma pot baza. Am ajuns in situatia de a-i aduce de la echipa a doua pe Alexandru Leucuta si pe Bogdan Chimir. Mi-e groaza sa ma mai intalnesc cu doctorul echipei si sa-mi spuna ca s-a mai accidentat vreun jucator"", a spus Popa. Totusi, Olaroiu lasa de inteles ca totul ar fi doar un tertip al iesenilor: ""Nu cred ca Iasiul poate avea atat de multe indisponibilitati, pentru ca nu stiu daca ar mai avea cu cine sa joace. Poli este o echipa ambitioasa, cu un antrenor foarte bun, care s-a batut pentru echipa lui atunci ca€šnd a trecut prin momente grele"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.