Nu le-a picat tocmai bine unor vedete sa afle ca sunt parodiate de membrii trupei de travestiti Toxice (foto), intr-un show sustinut in cluburile de noapte: ""Acesta este spectacolul pe care il vindem. Le parodiem pe Blondy, Anna Lesko, Anda Adam
Nu le-a picat tocmai bine unor vedete sa afle ca sunt parodiate de membrii trupei de travestiti Toxice (foto), intr-un show sustinut in cluburile de noapte: ""Acesta este spectacolul pe care il vindem.

Le parodiem pe Blondy, Anna Lesko, Anda Adam, Corina, Loredana Groza. Cea mai reusita sceneta e insa cea in care le imitam pe surorile Indiggo, imbracate in Craciunite, facand astfel aluzie la atitudinea pe care au avut-o la selectia nationala pentru Eurovision"". Anda Adam este, in spectacolul lor, o asistenta care nu suna la 911, ci la 8989, iar Cristina Rus si Andreea Banica sunt din nou colege de scena: ""Lucram mult la replici, prestatiile trebuie sa se lege, sa existe un fir al spectacolului. Genul de travesti pe care il practicam este unic in tara"". (Simona Ecovoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.