Este o talentata solista de muzica populara, afacerista, sotie si mama exemplara. Se poate lauda si cu titlul de Miss Romania. Numele sau: Matilda Pascal Cojocarita. Interpreta de muzica populara poate fi un exemplu bun de urmat pentru toate fe

Este o talentata solista de muzica populara, afacerista, sotie si mama exemplara. Se poate lauda si cu titlul de Miss Romania. Numele sau: Matilda Pascal Cojocarita.

Interpreta de muzica populara poate fi un exemplu bun de urmat pentru toate femeile din Romania. S-a nascut la Negresti, in judetul Vaslui, in urma cu 48 de ani, iar in 1979 avea sa impuste titlul de Miss Romania, la un concurs de gen din Costinesti.
COPII MUZICIENI. Dar nu s-a culcat pe o ureche doar pentru ca este frumusica. Nu s-a grabit la maritis, iar cand si-a ales sotul a ales bine, pe fostul dirijor al Orchestrei din Bistrita, Stefan Cigu, de care nu se desparte la nici un spectacol. Au trei copii, pe Lavinia, Alin si Horatiu: ""Lavinia este profesoara de pian, Alin a absolvit Conservatorul, Sectia vioara, iar Horatiu este preocupat tot de muzica"", spune ea. Cum era si firesc, sufrageria familiei s-a transformat intr-o adevarata sala de repetitii: ""Alin si-a facut trupa, asa ca zilnic repeta cateva ore impreuna cu trupa lui, Brich, al carei solist este"".

VIOLONIST IN FORMATIE. Fiul Matildei, Alin, si-a infiintat trupa Brich


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.