Selectionerul Victor Piturca (foto dreapta) a decis ieri sa renunte la patru dintre "stranierii" carora li s-au trimis telegrame de convocare pentru partida cu Belarus, de pe 7 octombrie, din preliminariile Euro 2008. Astfel, Bogdan Lobont, Pompiliu
Selectionerul Victor Piturca (foto dreapta) a decis ieri sa renunte la patru dintre "stranierii" carora li s-au trimis telegrame de convocare pentru partida cu Belarus, de pe 7 octombrie, din preliminariile Euro 2008. Astfel, Bogdan Lobont, Pompiliu Stoica, George Ogararu si Daniel Niculae au fost anuntati prin fax sa nu mai vina la reunirea lotului. Lobont a fost criticat dur pentru gafele din meciul cu Bulgaria, 2-2, de la Constanta, plus ca nu este titular la Fiorentina, aceasta ultima problema avand-o si ceilalti trei jucatori ramasi in afara Nationalei. Cum Codrea s-a accidentat, la lot vor veni doar opt "stranieri", Gabriel Tamas (Celta Vigo), Cristian Chivu (AS Roma), Razvan Rat (Sahtior Donetk), Florentin Petre (TSKA Sofia), Laurentiu Rosu (Recreativo Huelva), Razvan Cocis (Serif Tiraspol), Adrian Mutu (Fiorentina) si Ciprian Marica (Sahtior Donetk). Restul lotului va fi completat cu jucatori din tara, in special de la Steaua, Dinamo si Rapid, echipe cu rezultate bune in cupele europene. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.