In meniurile barurilor se gasesc cocteiluri cu denumiri care pot face orice pudic sa roseasca. Un ""Orgasm"" costa 15 RON. Vi-l puteti comanda chiar din meniu, iar daca barmanul este profesionist, atunci puteti chiar sa va simtiti in al noualea
In meniurile barurilor se gasesc cocteiluri cu denumiri care pot face orice pudic sa roseasca. Un ""Orgasm"" costa 15 RON. Vi-l puteti comanda chiar din meniu, iar daca barmanul este profesionist, atunci puteti chiar sa va simtiti in al noualea cer. Un ""Safe sex"" este ceva mai ieftin, doar 10 RON, si asta pentru ca nu contine alcool. Pentru o portie de ""Sex on the beach"" nu trebuie decat sa scoateti 15 RON din buzunar. Mai poti opta pentru un ""Blow job"", pentru un ""Cunnilingus"" sau pentru un ""Sex on the bar"", tot la acelasi pret. Retetele sunt clasice, nu veti gasi diferente mari de la un bar la altul. Totul tine aici de indemanarea barmanului care agita ingredientele. PENTRU FEMEI. Aceste cocteiluri se gasesc in meniurile tuturor barurilor care se respecta. Sunt poate sarea si piperul locatiei. Nu au nimic in comun cu sexul, doar denumirea. Este vorba despre starea pe care ti-o pot induce dupa ce il consumi si despre imaginatia celui care l-a creat si l-a botezat. Cele mai multe cocteiluri sunt comandate de femei, dar nici barbatii nu refuza o bautura interesanta. Marcel Zaroiu, barman in Yellow Bar, spune ca femeile intre 20 si putin trecute peste 30 de ani sunt cele ce comanda cocteilurile cu denumire ce face referire la sex. Exista si exceptii. Fernand, barman in Terminus, spune ca odata o doamna cam pe la 60 de ani i-a cerut un ""Blow job"". IN TOP. Aceste cocteiluri au fost create in urma cu mai bine de zece ani, majoritatea de barmani americani. Acestia au facut si un ""top 100"" al celor mai consumate cocteiluri din lume. Dintre cele mentionate mai sus, ""1-900-FUK-MEUP"" se afla cel mai sus, pe locul 6, insa este mai rar intalnit in meniurile barurilor de la noi. In schimb, ""Sex on the beach"", care ocupa locul 14 cu una dintre variantele sale, este foarte popular printre cei care frecventeaza barurile din Romania. In strainatate, aceasta moda a cocteilurilor cu denumiri ciudate, chiar indecente, a pornit de mult timp. Unul dintre motivele pentru care aceste bauturi au capatat nume legate de sex este ca in felul acesta se vand mult mai bine. Marcel Zarnoiu spune ca in meniul din barul in care lucreaza sunt trecute si ingredientele din care este preparat cocteilul, dar ca majoritatea nu se uita la acest aspect. Numele este cel care vinde bautura si care atrage clientul. Reteta - Cocteil ""After sex"" INGREDIENTE: 2 cl votca, 1 cl crema de banane, suc de portocale.
PREPARARE: Intr-un pahar de tip Collins puneti cateva cuburi de gheata. Peste acestea turnati cu grija votca, dupa care sucul de portocale. Dupa aceea, puneti deasupra sucul de portocale pana cand umpleti paharul. Pentru decor puteti folosi cateva picaturi de suc de rodie, pe care le veti picura cu grija deasupra cocteilului. Shaker - Cocteil Orgasm INGREDIENTE:10 ml Kahlua, 10 ml Irish Cream, 10 ml Amaretto, 10 ml votca, gheata.
PREPARARE: toate ingredientele se pun in Shaker si se amesteca foarte bine, pana ce compozitia devine omogena. Se serveste in pahar de tip cocteil. Nu are nevoie de decor. Shot - Quick Fuck INGREDIENTE: 1 cl Kahlua, 1 cl lichior de pepene galben, 1 cl Irish Cream.
PREPARARE: intr-un pahar de tip Shot Glass se pun pe rand cele trei ingrediente cu ajutorul unei lingurinte, pentru a se crea straturile. Se toarna Kahlua, apoi lichiorul si apoi Irish Cream. Nu se decoreaza. Traditie - Blow job INGREDIENTE: 10 ml votca, 14 ml Kahlua, frisca.
PREPARARE: intr-un shot Glass se pune votca si mai apoi Kahlua. Dupa aceea se pune si frisca. Traditia spune ca acest cocteil se bea tinand mainile la spate, astfel incat sa nu se atinga paharul. Acesta se prinde cu buzele si se bea dintr-o inghititura.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.