Gigi Multescu a revenit ieri in functia de antrenor la Sportul Stundetesc dupa ce, joi noapte, a ajuns la un acord cu patronul gruparii din Regie, Vasile Siman. "Multescu va fi antrenorul Sportului in urmatorii trei ani. El este cea mai buna solutie
Gigi Multescu a revenit ieri in functia de antrenor la Sportul Stundetesc dupa ce, joi noapte, a ajuns la un acord cu patronul gruparii din Regie, Vasile Siman. "Multescu va fi antrenorul Sportului in urmatorii trei ani. El este cea mai buna solutie pentru noi in acest moment si ma bucur ca azi-noapte (n.r. - joi noapte) am reusit sa il conving sa se intoarca aici. Stiu ca s-au vehiculat mai multe nume de antrenori, dar el este singurul cu care am discutat in aceasta perioada. La finalul sezonului noi am fi vrut sa continuam cu el, dar atunci a ales Vasluiul", a declarat Vasile Siman. Patronul Sportului Stundentesc, club retrogradat in Liga a II-a in intersezon dupa ce nu a primit licenta pentru sezonul competitional 2006/2007, a precizat ca obiectivul tehnicianului este promovarea in prima liga. "Noi nu putem sa ne propunem decat promovarea, alta varianta nu avem. Acum este o situatie foarte grea, dar noi avem incredere ca jucatorii vor ajuta echipa sa iasa din aceasta pasa proasta", a adaugat Siman. Gigi Multescu, prezent ieri la primul antrenament al zilei, a condus Sportul Studentesc in returul sezonului trecut, dar a renuntat la prelungirea contractului, semnand cu FC Vaslui. Duminica, dupa meciul de pe teren propriu cu Poli Iasi, scor 1-1, din etapa a IX-a a Ligii I, tehnicianul si-a anuntat demisia de la echipa vasluiana. El il inlocuieste pe Cezar Zamfir, care a condus echipa in debutul acestei editii a Ligii a II-a. Gigi Multescu a avut un parcurs excelent cu Sportul in returul campionatului trecut, terminand pe locul patru dupa ce, la un moment dat, s-a luptat cu sanse pentru castigarea titlului. Dupa retrogradarea decisa la "masa verde" de catre FRF, din Regie au plecat cativa jucatori reprezentativi, iar rezultatele s-au vazut, Sportul incasand numai in ultimele doua etape de Liga a II-a doua infrangeri la scor. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.