Chiar daca este un sport scump si pretentios, golful se practica indiferent daca afara ploua sau e soare. Sportivii parcurg traseul fara sa tina cont ca trec prin noroaie si isi murdaresc tinuta. La golf gasesti numai si numai lume buna. E vorba

Chiar daca este un sport scump si pretentios, golful se practica indiferent daca afara ploua sau e soare. Sportivii parcurg traseul fara sa tina cont ca trec prin noroaie si isi murdaresc tinuta.

La golf gasesti numai si numai lume buna. E vorba de un sport foarte scump, cu mult peste ceea ce inseamna tenis de camp sau schi alpin. Oameni imbracati foarte atent, foarte bine pregatiti pentru concursuri, desi au statut de amatori. Practic, in Romania avem de-a face cu oameni de afaceri care in week-end merg la Breaza pentru o partida de golf.
TRASEU. Clubul ""Lac de Verde"" este prevazut cu numai 9 gauri, astfel ca pentru a face un circuit complet, care inseamna 18 gauri, concurentii sunt nevoiti sa porneasca de la baza si sa mearga pana in varf, dupa care parcurg traseul in sens invers. Prima editie a Cupei Pilsner Urquell la golf a animat destul de serios localitatea prahoveana. Ba a plouat, ba a fost soare, dar nimeni nu a tinut cont de conditiile meteo, toata atentia fiind indreptata catre crose, bile si gauri.

SPECTACOL. Oricine joaca golf este privit cu multa atentie de catre cei din jur. Fiecare lovitura poate fi o reusita, lucru ce conteaza foarte mult in calcularea punctajului in urma caruia
se stabileste castigatorul


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.