Un membru al clanului Stoaca a fost dat in urmarire si in consemn la frontiera, joi seara, pentru trafic de droguri, dupa ce a reusit sa scape dintr-un flagrant organizat pe o strada din Sectorul 5 al Capitalei, de catre procurori si politisti de la
Un membru al clanului Stoaca a fost dat in urmarire si in consemn la frontiera, joi seara, pentru trafic de droguri, dupa ce a reusit sa scape dintr-un flagrant organizat pe o strada din Sectorul 5 al Capitalei, de catre procurori si politisti de la Combaterea crimei organizate. Anchetatorii au desfasurat o actiune pentru prinderea in flagrant a unui dealer de droguri, pe strada Zetari, din cartierul Ferentari. In momentul flagrantului, in jurul orei 19.30, Cristinel Dinu (foto) - membru al clanului Stoaca, unul din cele mai importante din lumea interlopa a Capitalei - care era la volanul unui Opel Ascona, a fortat barajul Politiei si a incercat sa fuga, lovind autoturismul ofiterilor antidrog si un alt autoturism particular, parcat in zona. Cu toate ca pentru capturarea acestuia ofiterii au folosit armele din dotare, tragand aproximativ zece focuri de avertisment, Cristinel a reusit sa dispara pe aleile dintre blocuri. Procurorii si politistii s-au deplasat imediat la domiciliul barbatului unde, in urma perchezitiei, au gasit heroina si metadona. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.