Directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a declarat dupa calificarea "cainilor rosii" in grupele Cupei UEFA, ca daca echipa alb-rosie va ajunge in grupele Ligii Campionilor mai bine va juca in Pakistan decat pe stadionul din Ghencea. "Mai bi
Directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a declarat dupa calificarea "cainilor rosii" in grupele Cupei UEFA, ca daca echipa alb-rosie va ajunge in grupele Ligii Campionilor mai bine va juca in Pakistan decat pe stadionul din Ghencea. "Mai bine jucam in Pakistan decat in Ghencea!", a spus Borcea. La randul sau, atacantul Claudiu Niculescu a intarit cele spuse de Borcea afirmand: "Niciodata nu o sa jucam in Ghencea in grupele Ligii Campionilor. Sa fim seriosi, mai bine joc in Bulgaria. Cred ca nici stelistii nu ar evolua pe stadionul nostru". In schimb, antrenorul Mircea Rednic a declarat ca sunt sanse ca Dinamo sa joace in "Groapa" daca se califica in grupele Ligii Campionilor in sezonul viitor. "Sunt sanse foarte mari sa jucam pe terenul nostru. Rezultatele din ultimul timp au facut ca lumea sa vina aproape de echipa. Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a venit acum doua saptamani si a spus ca ne va sustine din toate punctele de vedere", a precizat Rednic. In acest moment, Stadionul "Dinamo" este departe de cerintele Ligii Campionilor si are putine sanse de a atinge aceste standarde pana in vara anului viitor. Din acest motiv, Mircea Sandu, seful FRF, a declarat acum trei zile ca Dinamo, in cazul calificarii, ar putea juca in Ghencea partidele din UEFA Champions League. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.