Am inteles ca presedintele Libanului nu a venit la Bucuresti fiind jignit ca nu a fost invitat din cauza umbrei unui atentat politic. Nu am inteles insa de ce presedintele Republicii Moldova nu a catadicsit sa vina la o reuniune unde au sosit presedi
Am inteles ca presedintele Libanului nu a venit la Bucuresti fiind jignit ca nu a fost invitat din cauza umbrei unui atentat politic. Nu am inteles insa de ce presedintele Republicii Moldova nu a catadicsit sa vina la o reuniune unde au sosit presedintii unor tari mult mai mari si mai importante decat a lui. Lucrul este cu atat mai de neinteles cu cat reuniunea francofoniei are un liant lingvistic, iar domnul Voronin este unul dintre cei mai mari filologi, caci a inventat o limba noua. E drept ca acum cateva zile, discutand cu presedintele Academiei de la Chisinau fiecare pe limba lui, am constatat ca nu aveam nevoie de interpret.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.