Tot mai densa si, deopotriva, mai incitanta revista "aLtitudini", ajunsa, iata, deja, la al saptelea numar, cel de pe septembrie a.c. Respectandu-si cu strictete blazonul din subtitlu ("cultura & societate"), lunarul condus de Ion Bogdan Lefter n
Tot mai densa si, deopotriva, mai incitanta revista "aLtitudini", ajunsa, iata, deja, la al saptelea numar, cel de pe septembrie a.c. Respectandu-si cu strictete blazonul din subtitlu ("cultura & societate"), lunarul condus de Ion Bogdan Lefter ne propune in 48 (!) de pagini un sumar extrem de bogat, din care nu lipesc "Cazul Mona Musca" (dezbatut polemic, dar cu o perfecta urbanitate, de Gabriel Andreescu, Mihaela Miroiu, C. Rogozanu), un dosar "Din istoria celui de-al doilea raboi mondial" (cu referiri la romanul "Kaputt" al lui Curzio Malaparte si la recentul scandal Gunter Grass), o substantiala ancheta despre criza invatamantului liceal romanesc, savuroasele "pastile" ale timisorenilor Viorel Marineasa si Daniel Vighi, un supliment de patru pagini despre dansul contemporan, eseuri, articole si recenzii semnate de Simona Popescu, Ovidiu Pecican, Mihai Dragolea, Alin Hordila, Florin Irimia, Codrin Liviu Cutitaru, rubrici de teatru, film, arte plastice etc.
Nu stiu cum stau "aLtitudinile" cu difuzarea, dar o asemenea revista pe care n-o lasi din mana ca pe o carte buna ar trebui sa existe in orice chiosc de presa.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.