Acum cateva luni am scris despre oarecare prostituate batrane din Bucuresti. ""Decana de varsta"" pe care o gasisem era o tanti de 48 de ani, domiciliata pe langa Cimitirul Belu. Credeam ca e recordul absolut in Bucuresti. Nu este asa deloc. Acum
Acum cateva luni am scris despre oarecare prostituate batrane din Bucuresti. ""Decana de varsta"" pe care o gasisem era o tanti de 48 de ani, domiciliata pe langa Cimitirul Belu. Credeam ca e recordul absolut in Bucuresti.

Nu este asa deloc. Acum vreo trei saptamani am vazut un anunt interesant pe site-ul unui ziar de mica publicitate. Doamna Rodica, de 50 de ani, 1,62 m si 50 kg isi oferea serviciile undeva in Berceni. Oral si normal la 500 de mii. La nevoie, spunea acelasi anunt, poate sa isi convoace si prietenul de 31 de ani. Am sunat la numarul de telefon din anunt si am plecat spre Berceni, locatia doamnei cu pricina. Am ajuns undeva langa Cinematograful Cultural, pe Bulevardul Alexandru Obregia. Am fost ghidat telefonic sa intru intr-un bloc de zece etaje si sa sun la o usa de la parter.
Frustrari intelectuale
Mi-a deschis o fiinta slabanoaga, cazuta, vopsita blonda. Mi-a spus ca ea e Rodica. Vorbea fonf, fiindca, mi-a explicat, avea probleme cu o paradontoza pacatoasa. In bucatarie zacea tolanit pe un scaun mancat de carii un june blond, care s-a recomandat Mihai. Era suparat ca nu-si gaseste bricheta. Pana la urma a scobit intr-un sertar, a scos niste chibrituri si a spus cu un aer indiferent catre Rodica: ""Cat il rezolvi tu pe domnua€™ eu ma duc sa iau hainele de la Moni"".
A plecat lasandu-ma cu doamna plina de probleme maxilo-faciale. Asa am aflat ca asist la formarea unui cuplu sudat. Junele Mihai, de profesie mecanic auto, constatase ca e mai economicos sa se mute cu Rodica decat sa dea bani la gazda Moni. Vazandu-ma cu ochelari, Rodica a simtit nevoia sa-mi povesteasca din ce familie provine, cu mama medic pensionar si tatal, mort, inginer. S-a scuzat ca nu are apa calda si eu i-am propus sa bem o cafea, poate vine. Au urmat alte scuze, pe motiv ca nu are tigari, chestie pe care a inceput sa-si bage gheara in pachetul meu. Pana a fiert apa deja stiam ce tinerete tragica a avut ""regina sexului"", care picase la mustata de doua ori la medicina pe vremea lui Ceasca, operatiune urmata firesc de o depresie grava si inca trei esecuri la ASE, unde a dat de gura familiei, ei neplacandu-i cifrele. Regreta ca nu a ramas imediat dupa 1990 in Elvetia, la o prietena care o invitase acolo. Pana anul trecut fusese asistenta medicala, dar se pensionase pe motiv de osteoporoza.
Recalificare
In timp ce savuram cafeaua fara zahar si ea imi povestea ca nu se descurca din pensia de trei milioane si un pic, am intrebat-o cum a ajuns curva. Dupa ce a incercat sa dea lectii de italiana (limba pe care pretinde ca o stie perfect) fara succes, l-a cunoscut pe internet pe domnul Mihai, care are, asa cum ales s-a exprimat Rodica, ""idei novatoare"". Una dintre ele a fost sa-i mai aduca pe cap si alte organe, prieteni de-ai lui din cartier, sa se distreze in trei. Alta a fost sa o si scoata la produs, via net. Clientii cam intarzie sa apara, avusese doar vreo 15, in doua luni de activitate, pana la momentul vizitei mele, dar tot mai facuse rost de ceva bani. Incerca sa se justifice psihologic, pe motiv ca familia de intelectuali o tinuse din scurt pana pe la vreo 30 de ani si acum isi scotea, in mod firesc, parleala. Nu aveam nici un chef sa trec la oarece actiuni cu doamna, mai ales ca am auzit cat de profund ii paraiau oasele, atunci cand s-a intins pe o dormeza din sufrageria unde merseseram cu cafelele. M-am gandit ca se poate sparge din combinatia osteoporoza - gimnastica sexuala. Ii spusesem ca sunt insurat, asa ca mi-am adus aminte brusc ca-i promisesem ""neveste-mii"" ca mergem la mall, la cumparaturi. Am lasat 15 lei noi pentru deranj si cafea. Inainte sa plec am mai fost rugat sa mai las cateva tigari: ""Ale dracului, nu-s bune de nimic, daa€™ nu pot fara ele"". M-am executat si am plecat spre casa mea, acompaniat din usa de tusea tabagica a Rodicai.
Cochetarie
De la episodul asta a trecut o luna si ceva. Intre timp am fost plecat in Mexic si am uitat de subiectul Rodica din Berceni. Acum cateva zile, insa, m-am uitat iarasi pe anunturile on-line ale ziarului de mica publicitate. Am dat peste cel cu Rodica si Mihai, care era usor modificat. Varsta pensionarei coborase spectaculos la ""numai"" 45 de ani si pretul sarise la 800.000. Mi-am dat seama ca, datorita unui acces de cochetarie, Rodica a pierdut un titlu de prestigiu. Afacerile banuiesc ca nu s-au prea diversificat in urma schimbarii de varsta, probabil merg la fel de rau. Numai ca distinsa doamna nu mai poate concura la premiul de excelenta de ""cea mai batrana curva din Bucuresti"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.