Casa de licitatii Alis scoate astazi la vanzare cateva tablouri de mare pret. Cel mai cel este un Tuculescu (foto) al carui pret de pornire a fost stabilit la 49.000 de lei (circa 13.800 euro). Este vorba despre un ulei pe hartie din 1960, intitu
Casa de licitatii Alis scoate astazi la vanzare cateva tablouri de mare pret. Cel mai cel este un Tuculescu (foto) al carui pret de pornire a fost stabilit la 49.000 de lei (circa 13.800 euro).

Este vorba despre un ulei pe hartie din 1960, intitulat ""Ochi negri"", care a participat la expozitiile din Copenhaga, Oslo, Stockholm, Paris si la Bienala de la Venetia din 1966. O alta lucrare valoroasa este o ""Natura statica"" a lui Samuel Mutzner, ce intra in competitie la un pret de 25.000 de lei. In oferta este si un Pallady, ""Femeie cu floare"", evaluat la 16.000 de lei. Oricare dintre aceste picturi, precum si multe alte antichitati pot fi ale dumneavoastra daca participati, incepand cu ora 11:00, la licitatia ce are loc la Teatrul de Opereta ""Ion Dacian"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.