S-a vorbit ca femeile ar avea un simt special, ca simt cand sunt tradate. Nu o spun pe fata, dar dau de inteles. Isi schimba coafura, isi fac breton, se machiaza altfel, se imbraca mai provocator. Si tu nu observia€¦ Ea merge intr-atat inca
S-a vorbit ca femeile ar avea un simt special, ca simt cand sunt tradate. Nu o spun pe fata, dar dau de inteles. Isi schimba coafura, isi fac breton, se machiaza altfel, se imbraca mai provocator. Si tu nu observia€¦ Ea merge intr-atat incat cumpara carti de bucate si transforma bucataria intr-un laborator. In loc sa-i apreciezi osteneala iti descarci frustrarile pe ea. De ce ar fi de vina ca exista, ca ti-ai legat destinul de ea? Spunea Max Frisch ca iubirea nu se termina, pentru ca ajungem sa il cunoastem pe celalalt, ci mai degraba invers: pentru ca iubirea se termina, pentru ca ii dispare puterea si astfel dispare si celalalt pentru noi. Fii sincer si curajos! Spune-i ca nu o mai iubesti, ca altcineva e in gandul tau. De ce sa te joci cu o viata care nu iti apartine? Tradarea nu este de o zia€¦ (Mihai Stirbu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.