Mark Danielewski a debutat in anul 2000 cu romanul ""House of Leaves"", iar acum revine in atentia cititorilor tot cu un roman de fictiune, ""Only Revolutions"". Scris intr-o maniera modernista, subiectul acestui roman are ca public-tinta adolesc


Mark Danielewski a debutat in anul 2000 cu romanul ""House of Leaves"", iar acum revine in atentia cititorilor tot cu un roman de fictiune, ""Only Revolutions"". Scris intr-o maniera modernista, subiectul acestui roman are ca public-tinta adolescentii. Romanul este povestit din perspectivele a doua personaje: Hailey si Sam. ""Only Revolutions"" prezinta povestea de dragoste dintre doi tineri de 16 ani, care renunta la orice doar pentru a fi impreuna.
Fiecare personaj ""beneficiaza"" de cate o jumatate din carte, cu alte cuvinte Sam isi expune trairile si parerile in 180 de pagini, iar Hailey - in cealalta jumatate. Printre romanele lui Mark Danielewski amintim si: ""The Whalestoe Letters""
si ""The Fifty Year Sword"". (Miruna Nicolae)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.